Anne Tüfekçi Müjdeli Haberi Duyurdu: Esila'ya Kalp Bulundu!

Anne Tüfekçi Müjdeli Haberi Duyurdu: Esila'ya Kalp Bulundu!
Rize'de yaşayan Zeynep-Hakan Tüfekçi çiftinin 5,5 yıldır kalp nakli bekleyen 16 yaşındaki kızları Esila Tüfekçi'ye kalp bulunduğuna dair müjdeli haberi anne Zeynep Tüfekçi duyurdu.

5,5 yıldır kalp nakli bekleyen ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Çocuk Hastanesi'nde ECMO cihazına bağlanan 16 yaşındaki Rizeli Esila Tüfekçi'nin annesi Zeynep Tüfekçi müjdeli haberi verdi: Esila'ya kalp bulundu.

Anne Tüfekçi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda duygularını, "Her zamankinden daha çok sizin duanıza ihtiyacımız var.Kalp geldi evet Esila’nın durumu zor ama ben inanıyorum bana söz verdi bunuda atlatacak benim güçlü kızım???? " şeklinde paylaştı.

Öte yandan Esila Tüfekçi için "Rize evladına sahip çıkıyor" sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında cuma günü 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda organ bağışı etkinliği düzenlenmişti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum