Ardeşen'de 500 öğrenciye kırtasiye yardımı

Ardeşen'de 500 öğrenciye kırtasiye yardımı
Rize’nin Ardeşen ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğiyle ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için hazırlanan 500 kırtasiye yardım fişi Ardeşen Kaymakamlığına teslim edildi.

Ardeşen ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim ve kırtasiye gereksinimlerini karşılamak amacıyla yardım fişleri hazırlandı. Ardeşen ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğiyle hazırlanan 2000 TL’lik 500 adet fişi ATSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Kaymakam Ahmet Korkmaz’a teslim etti. İlçe Millî Eğitim Müdürü Ömer Beyazal’ın da hazır bulunduğu heyeti makamında kabul eden Kaymakam Korkmaz imzalanan mutabakatla yardım fişlerini teslim aldı.

Kaymakam Ahmet Korkmaz, eğitime sunulan bu anlamlı katkılardan dolayı TOBB ve Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür ederek yardımın öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

ATSO Başkanı Kuyumcu “Her yıl TOBB ve ATSO iş birliğiyle gerçekleştirilen bu destekten mutluluk duyuyoruz. Katkılarından dolayı TOBB'a, yardımların öğrencilere ulaştırılmasındaki iş birliği ve desteklerinden dolayı da Ardeşen Kaymakamlığına ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Kuyumcu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün talebi doğrultusunda bu yıl düzenlenecek olan ilçe programları vesilesiyle gerçekleştirilecek ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin de 18 adet çek ile toplamda 25.500 TL ile ödüllendirileceğini ifade etti.

803105890-1048045554772772-5898131873138731964-n.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.