Artvin’de Eşya Taşırken Kar Deniyle Mahsur Kalan Vatandaşları Ekipler Kurtardı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Artvin'in Yusufeli ilçesinde evlerine eşya taşırken aniden bastıran kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşları İl Özel İdaresi ekipleri kurtardı.
Artvin'in Yusufeli İlçesi Mutlugün köyü Hahaset mahallesinde yeni yaptıkları eve dün gece eşya taşımak isteyen Fatih Gedikli ve arkadaşları aniden bastıran kar yağışı nedeniyle köyde mahsur kaldılar. Eşyaları bıraktıktan sonra dönüş yolunda üç araçla yoğun kar yağışına maruz kalan Hakan Sılacı, Serkan Erdem, Vasıf Yapıcı, Cemal Yapıcı, Fatih Gedikli, Engin Kılıçlıoğlu ve Lütfi Kılıçlıoğlu bir süre bekledikten sonra ekiplere haber verdiler.
İl Özel İdaresi Yusufeli Şantiye Şefliği ekipleri iş makinesi eşliğinde köy yolunu açarak mahsur kalan vatandaşları kurtardı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Karadeniz