Artvin'de tır garajında yaşanan heyelan güvenlik kamerasına yansıdı
Yayınlanma:
Artvin’in Hopa ilçesinde bu sabah Esenkıyı Tır Parkı'nda yaşanan ve 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan heyelan tır garajının güvenlik kameralarına yansıdı.
Artvin’in Hopa ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki Esenkıyı Tır Parkı’nda yamaçtan kopan büyük kaya kütleleri saat 06.00 sıralarında park halindeki araçların üzerine düştü.
Araçlar hasar gördü ve bir tanker yan yattı. 8 tırın hasar aldığı bölgede AFAD, Hopa Arama Kurtarma (HOPAK), itfaiye, emniyet, jandarma ve sağlık ekipleri çalışma başlattı. Heyelan sonrası kendi aracını kurtardıktan sonra dönüp arkadaşlarına yardım etmeye çalışan Kasım Topaloğlu (45) gelen ikinci heyelanda başına isabet eden kayalardan ötürü olay yerinde hayatını kaybetti. Heyelan sonrasında yaşanan toz bulutu ve panik anı tır garajının güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Karadeniz