Ayar: Uzun Adam Rize’de Rekor Oy Hak Etmiyor mu?

Ayar: Uzun Adam Rize’de Rekor Oy Hak Etmiyor mu?
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar: Ak Parti Genel Başkanı, T.C. Başbakanı, Büyük Usta, Uzun Adam, Rize’den Türkiye rekoru oyu hak etmiyor mu?”

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine yer verdiği konuşmasında geceye damga vuran isimlerden oldu. Ayar; “Başbakanımız, Genel Başkanımız, Büyük Usta,  Uzun Adam, Rize’den Türkiye rekoru oyu hak etmiyor mu?” dedi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen ve Ünlü Sanatçı Uğur Işılak’ın da katıldığı Rize Gençlik Şöleninde vatandaşlara ve gençlere açılış konuşmasında,” Rize’de 18 belediyemiz var. 18’ini de kazanalım. Türkiye’de 81 il var. En yüksek oyu Rize alsın. Sayın Başbakanımıza böyle güzel bir hediye yapalım istiyoruz. Sayın Başbakanımız, Ak Parti Genel Başkanımız, Büyük Usta, Uzun Adam bunu hak etmiyor mu?” diye seslendi.

hikmet-ayar.20140320011545.jpg

Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine de yer veren Ayar, gençlere seslenerek , Ak Parti Genel Başkanı, T.C. Başbakanı, Büyük Usta, Uzun Adam diyor ki; “Bir millet hareketi olarak 2011’de yola çıktık. Milletin desteği ile 11 yıldır iktidardayız. 11 yıldır Türkiye’yi geliştiriyor, değiştiriyor ve geleceğe hazırlıyoruz. Geleceğin Türkiye’sinde siz gençler olacaksınız. Türkiye’nin en büyük gücü, milletimizin en büyük umudu sizlersiniz. Türkiye’yi daha iyi noktalara taşımak için siz gençlerin dinamizmine ihtiyaç vardır.

Seçilme yaşını 30’dan 25’e indirdik. Çünkü Türkiye’nin bu taze kana, bu genç beyinlere ihtiyacı vardı. Buna inandık. Siyasetin inceliklerini yakalamış, hayatı anlayan, hayatı paylaşan, bir gençlik istiyoruz.
Üniversitelerde elinde satırla, sapanla dolaşan bir gençlik değil, düşünen, üreten bir gençlik oluşturmak istiyoruz.

Özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, kendi toplumunun değerlerinden ve evrensel doğrulardan haberdar olan ve hayatın güçlüklerinin üstesinden gelebilecek, donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek önemli hedeflerimiz arasındadır.

Büyük millete büyük hedef yakışır. Büyük hedef ise büyük sevda, gayret ve cesaret ister.

Ak Parti işte o aşkın, gayretin ve cesaretini simgesidir.

Bizler sizin Türkiye sevdanıza ve taşıdığınız büyük potansiyele her zaman inandık ve güvendik. Güvenmeye devam edeceğiz.

Değişmeyen, gelişmeyen, dünyada olup bitenleri anlamayan siyasetçiler bu ülke gençliğini anlayamazlar.

Gençliği siyasete katmayan, gençliğin potansiyelinden faydalanamayan hareketler, demokratik rekabette bir adım geriden gelmeye mahkumdur.

Gençleri siyasi partilerin oy deposu, eleman deposu, militan deposu olarak değil, siyasi partilerin esas unsuru olarak gören ve bunun gereğini yapan tek parti Ak Parti’dir.

30 Mart 2014’te yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde 1989-1988-1987 doğumlu meclis adayları sadece Ak Parti’de vardır.

Durmadan, yorulmadan çalışmaya, ülkemizi büyütmeye, milletimizi yüceltmeye devam edeceğiz.”şeklinde konuştuktan sonra Türkiye’ye hizmete devam edeceklerini ifade ederek, “Türkiye’ye, Rize’ye, Millete, İnsanlığa hizmete devam edeceğiz.” dedi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

RİZE'DE UĞUR IŞILAK VE ŞÜKRÜ GÜLER KONSERİ FOTO GALERİ

Uğur Işılak ve Şükrü Güler Rizelileri Coşturdu