Ayar'dan Bekaroğlu'na Gönderme VİDEO İZLE

Ayar'dan Bekaroğlu'na Gönderme VİDEO İZLE
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'dan Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'na gönderme:

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, dün gece saatlerinde Çay TV'de seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Hasan Yavuz Bakır ile Neşe Yelken'in konuğu olan Ayar, Türkiye’nin partisinin Ak Parti olduğunu kaydederek, birilerinin aksine milletin kendi ittifakını yaptığını söyledi. Ayar, ayrıca, "Bizde gelin Ak Parti Rize’de yüzde 70 değil yüzde 80-90 olsun ve Rize’ye hep beraber hizmet edelim dedik ama duymamaya gelen arkadaşlarımızı inşallah milletin bu ittifakıyla farklı formata girer" dedi.

hikmet-ayar-cay-tvde.jpg

AYAR’DAN BEKAROĞLU’NA GÖNDERME

Ayar, seçimden önce yaptıkları anketlerin seçim sonuçlarıyla benzere yakın çıktığını kaydederek “Seçim sonuçları bizim için sürpriz olmadı, zannedersem başkaları için sürpriz oldu. Anket sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede isminin önünde bir takım ünvanlar olan koca koca adamlar yalan söylediğimizi söyledi ama beni tanıyarlar bilir ki Hikmet Ayar yalan söylemez. 3’ün toplamının Ak Parti’nin yarısı etmeyeceğini demiştim ama yanıldım 4’ünün toplamı yarımız etmedi. Bu tabloyu oluşturan Rizelilerle Rize’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İşte Ayar’ın Bekaroğlu'na da göndermede bulunduğu seçim değerlendirme konuşması: