Bak: Erdoğan'a Verilen Destek İstikrarı Sağladı, Türkiye İstikrarla Gelişiyor

Bak: Erdoğan'a Verilen Destek İstikrarı Sağladı, Türkiye İstikrarla Gelişiyor
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Türkiye’nin bu günlere gelmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan güvenin ve istikrarın devam etmesinin olduğunu belirtti.

Vatandaşları ziyaret etmeye devam eden Bak, Çayeli ilçesinde sivil toplum kuruluşları ve esnafla bir araya geldi. Bak’a ziyaretlerinde Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, il yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar eşlik etti.

BOŞA ÖDENEN FAİZLER YATIRIMA DÖNÜŞTÜ

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak Türkiye’nin ekonomideki ilerleyişini rakamlarla anlatarak, “Milletimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destek istikrarı sağladı. İstikrarın olmasıyla faizler geriledi. Geçtiğiz 10 yıl içerisinde faizlerin yüzde 60’lardan tek haneli rakamlara düşmesiyle ülkemizin ödediği faiz 640 katrilyon azaldı. Bu para yatırıma döndü. 7 katrilyonluk bir yatırım bütçesi vardı, bu 50 katrilyona çıktı. Gayri safi hasıla 230 milyar dolardan 830 milyar dolara çıktı. İhracatımız ve yatırımlar arttı. Bunların devam etmesi için istikrara ihtiyaç vardır” dedi.

osman-askin-bak-secim-calismalari-1.jpg

RİZE, 2023 TÜRKİYE’SİNE HAZIRLANIYOR

Rize’nin zor bir coğrafyasının olduğunu ve yapılan yatırımların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Bak, KÖYDES ve benzeri projelerle ihtiyaçların karşılandığını, bunun yanında büyük vizyon projeleriyle de Rize’nin 2023 Türkiye’sine hazırlandığını söyledi.

osman-askin-bak-secim-calismalari-2.jpg

osman-askin-bak-secim-calismalari-3.jpg