Bakan Bak: "Rize'de 18'de 18 yapmaya hazır mıyız?"

Bakan Bak: "Rize'de 18'de 18 yapmaya hazır mıyız?"
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde vatandaşlara "Rize'de 18'de 18 yapmaya hazır mıyız?" sorusunu yöneltti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gazze'de çocuklar katledilirken sesini yükselten tek liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, "Tüm dünya sessiz kalsa da mazlumların, kimsesizlerin kimsesi, bu toprakların çocuğu Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yol yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Bak, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Bakanlık olarak Rize'nin ilçelerine spor salonları, gençlik merkezleri, yüzme havuzları ve yurtlar yapmaya devam ettiklerini anlattı.

Rize'den herkese mesaj vereceklerini ifade eden Bak, "İstanbul'a da Ankara'ya da tüm dünyaya şunu söyleyeceğiz, Recep Tayyip Erdoğan seninle beraberiz, Rize seninle beraber, seninle yol yürümeye devam edecek." diye konuştu.

Bak, Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin'e destek isteyerek, "Hazır mıyız Rize? Kararlı mıyız Rize? İşte AK Parti'nin kalesi, Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi, yağmurun şehri, çayın başkenti Rize'den herkese şunu söylüyoruz, biz Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yol yürümeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Gazze'de çocuklar katledilirken sesini yükselten tek liderin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu vurgulayan Bak, şöyle devam etti: "Tüm dünya sessiz kalsa da mazlumların, kimsesizlerin kimsesi, bu toprakların çocuğu Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yol yürümeye devam edeceğiz. İşte böyle bir liderin hemşehrisi olmak, onunla beraber yol yürümek hepimiz için gurur verici. 14 Mayıs'ta, 28 Mayıs'ta tüm dünyaya şunu söyledik, ne kadar oyun yaparsanız yapın, ne kadar tuzak kurarsanız kurun bütün tuzakları parçalayarak gelir Recep Tayyip Erdoğan. Arkasında Rize var, Türkiye var, İstanbul var, tüm mazlum coğrafyalar var. İşte bu nedenle onunla beraber yol yürümeye devam edeceğiz."

Bakan Bak, vatandaşlara "Rize'de 18'de 18 yapmaya hazır mıyız?" sorusunu yönelterek, sözlerini şöyle tamamladı: "İşte bu topraklardan yetişen Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Kaçkar Dağları gibi dik duracağız. Yağmur da yağıyor, burada ne mitingler yaptık, yağmurun altında hep coştuk. Hep şunu söyledik, Karadeniz'in dalgaları gibi Rize coştu mu meydanlar taşar, Karadeniz taşar, her taraf 'Recep Tayyip Erdoğan' diye haykırır. İşte birazdan Recep Tayyip Erdoğan burada olacak. Ben şunu söyleyeyim, tasalanma yiğidim zaman bizden yanadır, dünya sana düşman olsa da Rize senden yanadır, Türkiye senden yanadır. Yolun sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan."

Kaynak:Anadolu Ajansi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26 Yorum