BAL'da Salarhaspor Fırtınası !

BAL'da Salarhaspor Fırtınası !
Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta yer alan Salarhaspor, evindeki karşılaşmada Torul Belediye’yi 2-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi. Çayelispor ise deplasmanda kazanarak ilk galibiyetine ulaştı.

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden Salarhaspor, ligde 2’de 2 yaparak ilk hafta oturduğu liderlik koltuğunu kaptırmadı. Aynı grupta yer alan ve ilk hafta Salarhaspor’a evinde farklı mağlup olan Çayelispor ise ligdeki ilk galibiyetine Iğdır deplasmanında ulaştı.

BAL Ligi 3. Grupta mücadele eden Rize ekiplerinden Salarhaspor, evinde Torul Belediye’yi 2-0 ile geçerken, Çayelispor ise Iğdır deplasmanında Iğdır Es’i 3-2 mağlup etti.

Ligde 2 maçını da kazanan Salarhaspor, 6 puanla zirvede yer alırken, deplasmandan 3 puanla dönerek ligdeki ilk galibiyetini elde eden Çayelispor ise 7. sıraya yükseldi.

13 takımın mücadele ettiği grupta Lider Salarhaspor, ligdeki iki maçından da beraberlikle ayrılan Kars 36 ile 3. Hafta mücadelesinde deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Çayelispor ise 5. sırada yer alan Erzincan Ulala’yı Çayeli’nde konuk edecek.

İki Rize ekibi Çayelispor ve Salarhaspor, ligin ilk haftasında Çayeli'de karşı karşıya gelmiş ve bu mücadeleyi Salarhaspor 6-1 kazanmıştı. 

bal-ligi-3.-grup-puan-cetveli.jpg