Başkan Özlü İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Özlü İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi
DÜZCE – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehre değer katan, katkı sunan iş insanlarıyla bir araya geldi.

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehre değer katan, katkı sunan iş insanlarıyla bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, MÜSİAD Düzce üyeleriyle buluştu. Düzce Mutfak Sanatları merkezinde iş insanlarıyla bir araya gelen Özlü "Düzce MÜSİAD üyeleri ile bir araya geldiğimiz toplantıda Düzce'miz için yaptıklarımızı, birlikte yapacağımız işleri konuştuk. Başkan Özgür Sağlam nezdinde şehrimize değer katan, katkı sunan kıymetli iş insanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Özgür Sağlam "MÜSİAD Düzce üyeleri olarak MSM'de Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ve Ak Parti Düzce Milletvekilimiz Ercan Öztürk'ün misafiri olduk. Şehrimizin bugünü dünü ve geleceği üzerine konuştuk" ifadelerinde bulundu.

Başkan Özlü İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.