Bekaroğlu, Fabrika AYAR’larına Geri Dönmeli

Bekaroğlu, Fabrika AYAR’larına Geri Dönmeli
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Mehmet Bekaroğlu’nun dün yaptıkları ile bugün söylediklerinin birbirini tutmadığını ayarsız makine gibi çalıştığını söyledi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Kaçkar TV'de Zeynep  Akyıldız 'ın  konuğu oldu. Kendisini yalancılıkla suçladığı Saadet Partisi Adayı Mehmet Bekaroğlu' na dolaylı da olsa cevap veren Ayar, 30 yıldır hesap uzmanı olduğunu her zaman bilge ve belgeye dayanarak işler yaptığını söyledi. Şu ana kadar iki anket yapıldığını anketlerde açık ara Ak Partinin önde olduğunu bu anketleri test etmek için de üçüncü bir anket yaptırdıklarını bu anket sonuçlarının da diğer iki anketi doğruladığını söyledi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Mehmet Bekaroğlu’nun dün yaptıkları ile bugün söylediklerinin birbirini tutmadığını ayarsız makine gibi çalıştığını söyledi. Kırmadan dökmeden projelerle siyaset yapmaya çalıştıklarını ısrarla bazı kesimlerin kendilerini çatışmacı siyasete davet ettiklerini belirtti.

Türkiye’de en fazla dikkat çeken illerden bir tanesinin de başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı olması hasebiyle Rize olduğunu ifade eden Ayar, “Başbakanımızı hedef alan bir takım paralel yapıların en önemli hedefleri  Rize’dir. Onun için Rize'de enteresan şeyler görüyoruz. Nereden geldiği belli olmayan bir su ile değirmen döndürüyorlar ve halkımızda bunu kendilerine soruyor. Belediye başkanlığı onlar için önemli değil. Onlar için önemli olan başbakanımızın  karizmasını çizmektir ” dedi.

Siyasette söylemlerle eylemlerin birbirini tutması gerektiğini kaydeden Ayar, “Dün Gezici, Gazi’ci, Mezarcı, çıkarcı olanlar Rize’de Başbakanın arkadaşı olmuş. Ulusal ve Uluslararası siyasi areneda yalnız bıraktığınız liderin memleketinde tepkileri görünce arkadaş olacaksınız. Mehmet Bekaroğlu siyaset yapmak istiyorsa Rahmetli Sayın Necmettin Erbakan’dan aldığı dersleri hatırlasın ve ona göre siyaset yapsın. Kısacası fabrika AYAR’larına geri dönsün. Kumandasını başkasına kaptırmasın. Halk nazarındaki az biraz olan güvenini garantisini kaybetmesin.”

-28 Şubat’ta milletten alınanları AK Parti millete geri verdi-

Partileri kendi çıkarları için kullananların memlekete hayrının olmayacağını belirten Ayar, “Rize’ye geleceksin, “Bize bir parti lazımdı, Saadet Partisi’nden aday olduk ama aslında bağımsız adayım” diyeceksin. Bu köklü bir partiye yapılmış en büyük hakarettir. O zaman çıkıp kimin bağımsız adayısın? Açıklayacaksın. Tertemiz duyguları ile oy veren insanları aldatmayacaksın. Türkiye’de, Rize’de, ideolojik olmayan CHP’li ve MHP’li  ve Saadet Partili bir çok  kardeşimiz bize oy verecektir. Özellikle Saadet  Partili  kardeşlerimiz her geçen gün AK Partiyle bütünleşmektedir. Saadet Partili kardeşlerimiz 28 Şubatta bizden alınanların tamamını AK  Parti’nin geri aldığını görmektedir. Kamu kurumlarında başörtüsüyle özgürce görev yapılıyor. Bunu Saadet Partili kardeşlerimizde görüyor ama geçmişte Saadet Partili olmayan her seçimde ayrı telden çalanlar şimdi Saadet Partili olmuş. Birileri tarafından organize edilip ittifak ediyorlar. Seçmenler artık bu oyuna gelmiyor.”

-Hayal satanlar 30 Mart akşamı derin uykudan uyanacak-

Türkiye’de artık konuşma devrinin bittiğini ve icraat devrinin başladığını ifade eden Ayar, “AK Parti söylediği ile yaptığı birbiri ile örtüşen tek partidir. 10 yıldır belediyecilik alanında yaptıklarımız ortadadır. Yapacağımız 10 numara projeler ortadadır. Projelerimizi disiplin içerisinde stratejik bir şekilde belirledik. Projelerin her safhasını titizlikle yaptık. Bazıları çıkmış hayal satıyor. Birilerin yaptığı gibi öğrenci munazarası şeklinde   proje tanıtımı yapmadık. Aşağı Mahallede anlattığı yalanlara yukarı mahallede çıkıp kendisi de inanıyor. Lafonten’den masallar anlatıyor. Sanıyor ki; bu halk bunlara kanacak. Kendilerine bir  tavsiyem var yapsınlar anket görsünler. Anketlerdeki sonuçları bildikleri için sataşma yolunu seçiyorlar. Bir başka yolu daha  var bu işin  benim söylediklerimle onların söylediklerini yan yana koyun  . 30 mart akşamı sizlerle burada  buluşalım.