Beşiktaş’ta İlginç Olay: Kedisini Kurtarmak İsterken Ağaçta Mahsur Kaldı

Beşiktaş’ta İlginç Olay: Kedisini Kurtarmak İsterken Ağaçta Mahsur Kaldı
Beşiktaş'ta genç bir kız, kedisini kurtarmak için tırmandığı ağaçta mahsur kaldı.

Beşiktaş'ta genç bir kız, kedisini kurtarmak için tırmandığı ağaçta mahsur kaldı. Korkudan aşağıya inemeyen genç kızı ve kedisini, itfaiye ekipleri merdivenle kurtardı. İlginç anlar kameralara yansırken, kedisine sarılan geçin kız yaşadıklarını gülerek anlattı.

Beşiktaş Türkali Mahallesi'ndeki bir binanın bahçe katında yaşayan Ceren A.'nın kedisi, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde ağaca tırmandı. Kedi ağaçtan inemeyerek miyavlamaya başlamış üzerine genç kız, yanına tırmanarak onu kurtarmak istedi. Ancak kedi genç kızdan kaçarak üst dallara zıpladı. Kediyi kurtaramayacağını anlayan genç kızda korkudan ağaçtan inemedi. Bunun üzerine ağacın dibine gelen ev arkadaşları genç kızı kurtarmak istedi.

Kedisini kurtarmak isterken ağaçta mahsur kaldı

Gençlerin de başarısız olması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ağaca dayandıkları merdiven yardımıyla genç kızın yanına ulaştı. Bir süre devam eden çalışma sonucunda genç kız ve kedisi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Aşağıya inen genç kız, kedisine sarılırken yaşadığı o anları ise gülerek anlattı.

"Dallar çok ince olduğu için inemedim, itfaiye kurtardı"

Ağaçta mahsur kalan Ceren A., "Arkadaşımın ev kedisi ağaca tırmanıp orada kaldı. Ben de uykudan yeni uyanmıştım ve bir anlık düşüncesizlikle arkasından ağaca tırmandım. Sonra ben de orada kaldım. Dallar çok ince olduğu için inemedim. Sonra itfaiye ekipleri geldi sağ olsunlar beni kurtardılar ama kedi de beni deşti. Ekipler ağaca merdiven dayayıp önce beni sonra da kedimi kurtardılar" dedi.

Beşiktaş’ta İlginç Olay: Kedisini Kurtarmak İsterken Ağaçta Mahsur Kaldı

Beşiktaş’ta İlginç Olay: Kedisini Kurtarmak İsterken Ağaçta Mahsur Kaldı

Beşiktaş’ta İlginç Olay: Kedisini Kurtarmak İsterken Ağaçta Mahsur Kaldı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.