Bu Sözler Rize’de Kıyamet Kopartacak!

Bu Sözler Rize’de Kıyamet Kopartacak!
Rize siyasetinde at izi it izine karıştı… Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, belediyeciliğin rant sağlamak olduğunu zanneden bir zihniyete sahip. İşte bu sözlerin sahibi…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Uzun’un, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı hakkında yaptığı açıklamalar uzun süre Rize gündemini meşgul edecek türden…

BAKIRCI, BELEDİYECİLİĞİ RANT SAĞLAMAK OLDUĞUNU ZANNEDEN BİR ZİHNİYETE SAHİP

Uzun, ithal belediye başkanı diye nitelediği Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın belediyeciliği rant sağlamak olduğunu zanneden bir zihniyete sahip olduğunu açıkladı. Rize’nin böyle bir belediye başkanına  gereken dersi sandıkta vereceğini söyleyen Uzun, “Ak Parti’nin dilinden düşürmediği “Beraber yürüdük bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda” şarkısı Rize için geçerli değildir. Çünkü Halil Bakırcı Rizeli ile aynı yağmur altında dolaşmamıştır, aynı çamurda gezmemiştir. Gezseydi Rize’nin sorunlarına daha iyi inebilirdi. Bunu başaramadı çünkü kendisinin belediyecilik adına belki çok ağır bir itham olacak ama rant sağlamak olduğunu zanneden bir zihniyete sahip. Ama Rize’ye baktığımızda insanların bu konuda rahatsız olduğuna şahitiz, tanığız ve insanların gerekli cevabı kendisine sandıkta vereceğine eminim.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Uzun, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile Rize’de bazı medya çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından sorularımızı yanıtlayan Merkez İlçe Başkanı Ali Uzun, Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı hedef alarak uzun süre Rize gündeminden düşmeyecek açıklamalarda bulundu.

ali-uzun-mhp-rize-merkez-ilce-baskani-ve-yonetimi-1.jpg

RİZE’DE AK PARTİ ALTERNATİFSİZ DEĞİL… MHP, AK PARTİ’YE CİDDİ BİR ALTERNATİFTİR

Rize’de görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızla biraya gelerek tanışıp kaynaşmak için kahvaltı programını düzenlediklerini belirten MHP Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Uzun, “ Merkez İlçe olarak insanların takdirini beğenisini toplayan ve her kesimin beğenisini kazanan bir yönetim oluşturduk. Bu yönetimle beraber inşallah Rize’de Ak Parti’yi alternatifsiz bırakmayacağız. Artık Rize’de Ak Parti’nin ciddi bir alternatifi vardır. Bu da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’dir. İnsanların zihnindeki kurtulma umudu Rize’de MHP ile son bulacaktır.” dedi.

RİZE SİYASETİNDE AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI…  DAHA ÖNCE ŞEVKİ YILMAZ BAŞARDI ŞİMDİ BİZ BAŞARACAĞIZ

Siyasette Rize’de at izinin it izine karıştığını ve bunu ayıklamak adına ülkücü iradenin milliyetçi iradenin gerçekten sağlam kadrolara sahip olması adına Rize’de bunun mücadelesini vereceklerini kaydeden Uzun, “İnsanların zihnindeki kurtulma umudu Rize’de MHP ile son bulacaktır. Ak Parti’nin ülkemizde uygulamış olduğu korku imparatorluğu ile insanlar üzerinde uygulamış olduğu baskı Allah’ın izniyle MHP’nin iktidarı ile son bulacaktır. İnşallah halkımızın takdirini ve desteğini alacağız. Bu şekilde halkımızın takdiri ve desteğiyle de Rize’de belediye başkanlığı seçimlerine iddialı geliyoruz ve belediye başkanlığı seçimini kazanacağız. Şu an halihazırda bir belediye başkan aday adayımız mevcut. Adaylık sürecinde görüştüğümüz, değerlendireceğimiz birkaç arkadaşımız daha var. Bu arkadaşlarımız da en kısa sürede aday adaylıklarını açıklayacaklar. MHP olarak kesin bir aday belirlememekle beraber Rize’de Ak Parti’ye alternatif olmak adına kiminle en fazla oy alabileceğimiz adayın mücadelesini vererek ona göre adayımızı belirleyeceğiz ve Rize’de bütün belediye başkanlıklarına talibiz. Nasıl Şevki Yılmaz güçlü bir iktidar döneminde Rize’de muhalefet partisinden belediye başkanı olabildiyse bizde bunu iyi bir çalışma ile başarabiliriz. Rizeli hemşerilerimizin Rize’de özellikle AK Parti’nin korku imparatorluğunu yıkmak adına belediyecilik adına hizmet görmek istiyorsa Rize’nin bir başbakan şehri nasıl olur görmek istiyorsa ve Rize’de belediyecilik nasıl yapılır görmek istiyorlarsa Rize’de MHP’ye şans vermeliler.” diye konuştu.

RİZE, BAKIRCI’NIN DEDİKODUSUNDAN GEÇİLMİYOR… BAKIRCI, ÖNCE BATUM’A GİTSİN GÖRSÜN BELEDİYECİLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI

Rize Belediyesinin içinde bulunduğu ve özellikle son günlerde kamuoyunda dillerden dillere dolaşan Başkan Bakırcı’nın rant sağladığı dedikoduları ile şehir yapılaşması, çarpık kentleşme, turistlerin yoğun bir şekilde Rize’ye geldiği yaz mevsiminde altyapı hizmetlerinin yetersizliği ile yol yapım çalışmalarının insanımızı olumsuz etkilediğini kaydeden Uzun sözlerini şöyle sürdürdü: Rize’de özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun yaşanması dolayısıyla trafik sorunu her geçen gün artıyor. Trafik tamamen kilitlenmekte. Buna paralel olarak belediyenin ne bir çözüm projesi ne de otopark sıkıntısını çözecek çalışması mevcut. Bu yüzden ciddi bir sıkıntı yaşanıyor Rize’de. Sahildeki parkımızı yeterli derecede kullanamıyoruz. Belediyecilik adına Belediye Başkanı Halil Bakırcı, komşu il ve ilçelerden hatta Batum’a giderek Batum’dan ders almalı, bu bölgelerde belediyecilik nasıl yapıldığını görerek o bölgeleri örnek almalıdır.

ali-uzun-mhp-rize-merkez-ilce-baskani.jpg

MHP – CHP İLE SEÇİME ORTAK GİRECEK İDDİALARI ASILSIZDIR

Son günlerde Ak Partililer tarafından çıkartırılan MHP, CHP ile seçime girecek söylentilerinin gerçeği yansıtmamakta ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından bu söylentilere gerekli cevabı verilmiştir. Biz köklü bir partiyiz, kökleri çok derinlere inen bir partiyiz. Biz MHP olarak kendi adaylarımızla seçimlere girecek ve elimizden geldiğince en fazla belediye başkanlığını kazanmanın mücadelesini vereceğiz.

RİZE’YE İTHAL  BELEDİYE BAŞKANI GELDİ… RİZELİ BELEDİYE BAŞKANINDAN RAHATSIZ

Rizemize ithal bir belediye başkanı geldi. Rize’nin sıkıntısını, Rize’nin kültürünü, Rize’nin altyapısını bilmeyen bir belediye başkanıydı. Ak Parti’nin dilinden düşürmediği “Beraber yürüdük bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda” şarkısı Rize için geçerli değildir. Çünkü Halil Bakırcı Rizeli ile aynı yağmur altında dolaşmamıştır, aynı çamurda gezmemiştir. Gezseydi Rize’nin sorunlarına daha iyi inebilirdi. Bunu başaramadı çünkü kendisinin belediyecilik adına belki çok ağır bir itham olacak ama rant sağlamak olduğunu zanneden bir zihniyete sahip. Ama Rize’ye baktığımızda insanların bu konuda rahatsız olduğuna şahitiz, tanığız ve insanların gerekli cevabı kendisine sandıkta vereceğine eminim.

REKTÖR YILMAZ REKTÖR OLARAK GERİ DÖNMELİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’In da istifasına değinen MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uzun, “Sayın Rektör beyi şahsen tanımayan insanların yapmış olduğu karalama kampanyası sonucu Arif Bey insanlara farklı lanse edilmek isteniyor. Kendisini şahsen tanıyan birisi olarak siyasi bir yapıya sahip olmadan kendisinin Rize’nin önemli bir değeri olduğunu, Rize’de üniversite adına ciddi çalışmalar yaptığını ve kendisinin göreve geldikten sonra önemli projeleri hayata geçirdiğini biliyoruz. Özellikle RTEÜ’nün büyümesi yönünde fakülte sayısının artırılması, birçok fakültenin Rize’de açılması yönünde kendisi büyük bir mücadele vermiştir. Kendisini bu fakülteleri Rize’ye kazandırdığından ve Rize’ye yaptığı hizmetlerinden dolayı tebrik ediyor ve kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah yeniden seçime girerek yeniden rektör olarak göreve döner. Şayet geri dönmeyecekse de RTE Üniversitesini bilen tanıyan Rizeli hemşerilerimizin tercih edilmesi gerekir.” şeklinde açıklamalarını sona erdirdi.

ali-uzun-mhp-rize-merkez-ilce-baskani-ve-yonetimi-2.jpg

olay53 – ÖZEL -