Çamlıhemşin’in Gururu Zülfiye Dünya Şampiyonası'nda!

Çamlıhemşin’in Gururu Zülfiye Dünya Şampiyonası'nda!
Çamlıhemşin Belediye Spor Kulübü Sporcusu Zülfiye Soyaslan, Kayaklı Koşu Milli Takımı ile Slovenya’da Dünya Şampiyonasında madalya için yarışıyor.

Kayaklı Koşu Gençler ve U23 Dünya Şampiyonası 05-11 Şubat 2024 tarihlerinde Slovenya’da Planica kayak merkezinde düzenleniyor.

Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu'nun "Kalite Asla Tesadüf Değildir" mottosuyla desteklediği Çamlıhemşin Belediye Spor Kulübü sporcusu Zülfiye Soyaslan, Milli Takımla birlikte Kayaklı Koşu Gençler Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.

Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Zülfiye Soyaslan'ın Milli Takım’a seçilmesi nedeniyle kendisini tebrik ederek, "Sporcumuz Zülfiye Soyaslan'ın Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olması bizleri gururlandırıyor. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz. Zülfiye'nin başarısı, Çamlıhemşin'in ve Türk sporunun başarısı olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Soyaslan’ın disiplinli çalışmaları ve azmi ile Milli Takıma yükslediğine dikkat çeken Haşimoğlu, “Kendisini tebrik ediyor, Slovenya'da yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonası'nda da milli forma altında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Bu başarının arkasında emeği geçen antrenörlerimize, sporcumuzun ailesine ve Çamlıhemşin Belediye Spor Kulübüne de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Zülfiye Soyaslan'a ve tüm sporcularımıza başarılar dileriz!” diye konuştu.

camlihemsin-gururu-zulfiye-soyaslan-dunya-sampiyonasinda-2.jpg

camlihemsin-gururu-zulfiye-soyaslan-dunya-sampiyonasinda-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum