ÇAYKUR Kredi Kullanmadan Mayıs Ayı Çay Parasını Ödeyecek

ÇAYKUR Kredi Kullanmadan Mayıs Ayı Çay Parasını Ödeyecek
ÇAYKUR, 2024 yılı birinci sürgün dönemine ait Mayıs ayı yaş çay bedellerini kredi kullanmadan gerçekleştirecek. ÇAYKUR, Mayıs ayı çay bedellerini 28 Haziran'da üreticilerin banka hesaplarına aktaracak.

ÇAYKUR, 4 Mayıs'ta açtığı 2024 yılı yaş çay sezonunda bugüne kadar üreticilerden yaklaşık 210 bin ton yaş çay alımı gerçekleştirdi. Üreticilerden aldığı yaş çaya karşılık gelen ödemeleri takip eden ayın son günlerinde ödemeyi gelenek haline getiren ÇAYKUR, bu kapsamda mayıs ayında aldığı yaş çayın ödemelerini de Haziran ayının son günlerinde yapacak. ÇAYKUR, 28 Haziran 2024 cuma günü mayıs ayına ait yaş çay bedellerini üreticilerin banka hesaplarına aktaracak. Üreticiler ise 29 Haziran 2024 cumartesi gününden itibaren hesaplarındaki ödemeleri alabilecek.

ÇAYKUR, mayıs ayı yaş çay ödemelerinde banka kredisi kullanmayacak. Mayıs ödemelerini tamamen kendi hesabından yapacak olan ÇAYKUR böylece çok uzun yıllar sonra ilk kez kredi kullanmadan çay parasını ödemiş olacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
14 Yorum