Çaykur Ortaokulu 3x3 Basketbol Takımı, Türkiye Şampiyonu!

Çaykur Ortaokulu 3x3 Basketbol Takımı, Türkiye Şampiyonu!
6-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Mardin'de düzenlenen Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'nda Çaykur Ortaokulu 3x3 Basketbol Takımı, muhteşem bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Antrenörler Cemil Kılıç, Canberk Aygün ve Erkancan Birol yönetimindeki takım, Artvin'deki grup mücadelesinde başlayan serüvenini Mardin'de zirveye taşıdı.

Grup aşamasında Edirne ve Sivas'ı geride bırakan Çaykur Ortaokulu, eleme turunda Eskişehir, çeyrek finalde Elazığ, yarı finalde Samsun temsilcilerini mağlup ederek finale yükseldi. Finalde de Manisa ekibini mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.

Başarıdan büyük bir gurur duyan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, oyuncu öğrencileri, okulu ve antrenörleri tebrik etti. Vali Baydaş, bu şampiyonluğun gençlerin spor sevgisinin ve azminin bir göstergesi olduğunu ve geleceğe yapılan bir yatırımın somut örneği olduğunu vurguladı.

aykur-ortaokulu-3x3-basketbol-takimi-turkiye-sampiyonu-5.jpg

aykur-ortaokulu-3x3-basketbol-takimi-turkiye-sampiyonu-4.jpg

aykur-ortaokulu-3x3-basketbol-takimi-turkiye-sampiyonu-3.jpg

aykur-ortaokulu-3x3-basketbol-takimi-turkiye-sampiyonu-2.jpg

aykur-ortaokulu-3x3-basketbol-takimi-turkiye-sampiyonu-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.