ÇAYKUR'da KPSS'siz 45 Çay Eksperi Alımı Başladı!

ÇAYKUR'da KPSS'siz 45 Çay Eksperi Alımı Başladı!
ÇAYKUR, 1072 mevsimlik işçi alımı kapsamında daha önce duyurduğu 70 çay eksperliği pozisyonu için KPSS puan şartı ile yapılan başvurularda yeterli sayıda aday bulunamaması nedeniyle 45 kişilik ek kadro açtı.

ÇAYKUR, 1072 mevsimlik işçi alımı kapsamında boş kalan çay eksperi alımını doldurmak için KPSS şartı aramadan yeniden ilana çıktı. Çay Eksperliği ile Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi mezunlarının başvurabildiği 70 çay eksperliği pozisyonu için KPSS puan şartı ile yapılan başvurulara 25 kişi başvurunca eksik kalan Rize için 18, Trabzon için 15 ve Artvin için 12 olmak üzere toplam 45 çay eksperi için bu kez KPSS şartı aranmadan yapılacak başvurular 20 Mayıs 2024 gecesi sona erecek.

Başvurular İŞKUR ile ALO 170 ve e-devlet üzerinden yapılabilecek.

Başvurular 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 23.59'da sona erecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum