ÇAYKUR'dan Özel Koleksiyon: İnhisar Çayı

ÇAYKUR'dan Özel Koleksiyon: İnhisar Çayı
Çayın Türkiye'ye gelişinin 100. yıl dönümünü özel bir koleksiyon ürünüyle kutlayan ÇAYKUR, ilk üretilen çaylardan biri olan İnhisar Çayı’nı 100. yıl anısına yeniden üreterek tanıtımını yaptı.

Sınırlı sayıda üretilen bu özel ürün, 06 Şubat 1924 yılında ilk kez Türkiye'ye getirilen çayın anısına ve çaya emek veren tüm kahramanlara ithaf edildi. Bu özel çay, sınırlı sayıda ve koleksiyonluk bir ürün olarak üretildi.

ÇAYKUR'un sosyal medya hesaplarında yapılan ürün tanıtımında şu ifadelere yer verildi: "İlk ürettiğimiz ürünlerden olan İnhisar Çayı, başta Zihni Derin ve Ali Rıza Erten olmak üzere çaya emek veren tüm kahramanlara ithafen, çayımızın 100. yılı anısına yeniden sizlerle."

Daha önce de Cumhuriyetin 100. yıl dönümü anısına özel koleksiyon ürünü çay üreten ÇAYKUR, bu özel ürünle çayın Türkiye'deki tarihi ve önemini bir kez daha vurgulamış oldu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum