ÇAYKUR'un Fabrikalara Göre Alacağı İşçi Sayısı

ÇAYKUR'un Fabrikalara Göre Alacağı İşçi Sayısı
ÇAYKUR Genel Müdürlüğü'nün Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarında istihdam etmek üzere alımını yapacağı 930 beden işçisi, 70 eksper, 55 engelli ve 17 eski hükümlü olmak üzere toplam 1072 mevsimlik işçi için başvurular yarın başlıyor.

ÇAYKUR Genel Müdürlüğünün 1072 mevsimlik işçi alımı başvuruları 26-30 Nisan 2024 tarihleri arasında İŞKUR’un internet sitesi http://www.esube.iskur.gov.tr ile ALO 170 ve e-devlet üzerinden yapılabilecek. Noter Kurası ise 14 Mayıs 2024’te yapılacak.

Mevsimlik işçi alımı kapsamında Rize’deki fabrikalar için 665 beden işçisi, 40 eksper, 45 engelli ve 10 eski hükümlü olmak üzere toplam 760 kişi alınacak.

Trabzon’daki fabrikalar için 175'i beden işçisi, 15'i eksper, 6'sı engelli ve 4'ü eski hükümlü olmak üzere toplam 200 mevsimlik işçi alınacak.

Artvin’deki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 75 beden işçisi, 15 eksper, 4 engelli ve 3 eski hükümlü olmak üzere toplam 97 mevsimlik işçi alınacak.

Giresun’daki fabrikalarda çalıştırılmak üzere ise 15 beden işçisi alımı yapılacak.

ÇAYKUR'un mevsimlik işçi alımlarından beden işçisi olarak sadece erkek adaylar başvuruda bulunabilecek. En az ilkokul mezunu olacak ve 18-50 yaş aralığında olan erkekler başvurabilir. Rize'de tüm ilçelerde çay fabrikası olduğundan beden işçisi başvuruları ilçe düzeyinde olacak ve adaylar ikamet edilen ilçedeki fabrikalara başvuruda bulunabilecek.

Engelli ve eski hükümlü alımında en az ilkokul mezunu engelli veya eski hükümlü erkek ve kadın adaylar başvurabilecek. Yaş şartı bulunmayan engelli ve eski hükümlü alımında adaylar il düzeyindeki fabrikalara başvuruda bulunabilecek.

Çay eksperi alımında ise Çay Eksperi Bölümü Ön Lisans mezunu ve KPSS-93’e girmiş adaylar başvuruda bulunabilecek. Çay eksperi alımında Türkiye geneli başvuruda bulunulabilecek.Yaş şartı bulunmuyor.

SGK’sı olanların başvuruda bulunamayacağına yönelik bazı mecralarda yer alan bilgilerin gerçeklik payı bulunmadkğı ve herhangin bir işte SGK’lı olarka da çalışanların başvuruda bulunabilecekleri bilgisine ulaşıldı.

Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarda istihdam edilmek üzere alınacak tüm işçiler için il bazında başvuru yapılabilecek.

ÇAYKUR fabrikalara alınacak işçi sayıları şöyle:

caykur-mevsimlik-isci-basvurulari-1.jpg

caykur-mevsimlik-isci-basvurualri-2.jpg

trabzon-artvin-giresun-caykur-mevsimlik-isci-alimi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum