Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de konaklamayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de konaklamayacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Rize’ye gelecek ve aynı gün seçim mitingini yaptıktan sonra kentten ayrılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla bugün Ordu ve Giresun’da mitinglere katılacak.

Bugün saat: 14.00’da Ordu, 16.00’da ise Giresun mitinglerini gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Şubat Cumartesi günü Rize’ye gelecek.

Cumartesi günü saat: 13.30’da Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında, saat: 15.30’da ise Trabzon’da Meydan Parkı’nda düzenlenecek mitinge katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon mitinginin ardından bölgeden ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17 Yorum