Deniz: Açıklanan Yaş Çay Fiyatını Kabul Etmiyoruz

Deniz: Açıklanan Yaş Çay Fiyatını Kabul Etmiyoruz
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, açıklanan yaş çay fiyatını kabul etmediklerini söyledi.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, 2024 yılı yaş çay taban fiyatı ve destekleme primi ile ilgili yapılan açıklamalara tepki gösterdi. Deniz, açıklanan 17 TL taban fiyatı ve 2 TL destekleme priminin çay üreticisini açlığa mahkum edeceğini savunarak açıklanan yaş çay fiyatını kabul etmediklerini kaydetti.

İl Başkanı Deniz yaptığı açıklamada, “Açıklanan yaş çay fiyatını kabul etmiyoruz. Çay üreticisini açlığa mahkum edecek bu fiyatı red ediyoruz. Çay üreticilerimizi demokratik tepkilerini göstermeye çağırıyoruz. Değerli çay müstahsillerimiz sizlere dayatılan bu fiyatlara itiraz edin kabul etmeyin. Çay alım yerlerinde çay tarlalarınızda meydanlarda sesinizi yükseltin tepkinizi ortaya koyun sizlere dayatılan açlığa yoksulluğa karşı koyun. CHP olarak hakkını arayan tüm çay üreticilerimizin yanında olacağız. Çay üreticilerinden yapılan kesintilerle başkanlık yapan RTB Mehmet Erdoğan’ı istifaya davet ediyoruz.” dedi.

zavendikli-mustafa-hocaefendi-kuran-kurslari-001-001.jpg

zavendikli-mustafa-hocaefendi-kuran-kurslari-hisse-001-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
60 Yorum