Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2 Gün Rize'de. İşte Erbaş'ın programı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2 Gün Rize'de. İşte Erbaş'ın programı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 653 hafızın icazet törenine katılmak üzere geleceği Rize'de 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde bir dizi programa katılacak.

Rize İl Müftülüğünce geleneksel hale getirilen yarın İl Geneli Hafızlık İcazet Merasiminin 6.'sı yarın (7 Aralık Perşembe) 653 hafızın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Reis’ul Kurra Mustafa Demirkan tarafından yönetilecek olan ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılım sağlayacağı icazet merasimi Saat 10.00’da Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 653 hafızın katılımıyla 6.İl Geneli Hafızlık İcazet Merasiminin ardından Saat: 14.30'da Rize Valiliğine ziyarette bulunacak. Erbaş, saat 15.00'da Rize Belediye Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde Saat: 15.30’da “İslam’ın Rehberliğinde Bilgiden Bilince” konferansına katılacak ve gençlerle bir araya gelecek.

Rize programının 2. gününde Cuma günü Çaykur Ziraat Camiinde Sabah Namazında “Mazlumlara Dua Filistin’e Vefa” programına katılarak Filistin için duada bulunacak olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş, Sahil Camiinde Cuma Namazını kıldıktan sonra saat: 15.10'da Rize programını tamamlayarak kentten ayrılacak.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum