Diyarbakır’da 30 Bin 611 Abonenin 48 Milyon 6 Bin Lira Borcu Yapılandırıldı

Diyarbakır’da 30 Bin 611 Abonenin 48 Milyon 6 Bin Lira Borcu Yapılandırıldı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince borcu olan aboneler için yürütülen yapılandırmadan 30 bin 611 abone faydalandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince borcu olan aboneler için yürütülen yapılandırmadan 30 bin 611 abone faydalandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü "7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırması Kanunu" kapsamında gecikme faizi biriken ve borcunu yapılandırmak isteyen abonelere yönelik çalışma başlattı.

Bu çerçevede 31 Ekim'de sona eren çalışmada, 30 bin 611 abonenin 48 milyon 6 bin lira borcu yapılandırdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, tahsilattan elde edilen gelirin yine vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla kentte yapılacak içme suyu ve alt yapı yatırımlarına dönüştürüleceği kaydedildi.

Borcunu ödeyen abonelere teşekkür eden Tutşi, "Diyarbakır'ımızda içme suyundan, arıtma tesislerine ve diğer hizmet alanlarımızda hükümetimizin yaptığı yatırımlar sayesinde önemli ölçüde yol aldık. Hemşerilerimizin kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanması, sorunsuz alt yapı hizmetlerini alabilmesi için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır’da 30 Bin 611 Abonenin 48 Milyon 6 Bin Lira Borcu Yapılandırıldı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.