Erdoğan'a Taziye Mesajları Yağıyor

Erdoğan'a Taziye Mesajları Yağıyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan vefat etti. Başbakan Erdoğan'a taziye mesajları geliyor.

Tenzile Erdoğan'ın cenazesi yarın, Fatih Camii'nde öğle namazından sonra kaldırılarak Karacaahmet mezarlığına defnedilecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi.

Alınan bilgiye göre Gül, Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak, başsağlığı dileklerini iletti ve yarın düzenlenecek cenaze törenine katılacağını bildirdi. 

ARINÇ: YETİŞTİRDİĞİ EVLATLARLA TENZİLE HANIM'IN CENNETTE GÜZEL BİR YERİ OLACAKTIR

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat haberini açılışlara katılmak üzere geldikleri Erzurum'da uçaktan inerken aldı. Vali Sebahattin Öztürk'ü makamındaki ziyaretinde üzüntüsünü dile getiren Arınç, Erdoğan'ın yetiştirdiği güzel evlatlarla, vatana millete yaptığı faydalı çalışmalarla cennette güzel bir yeri olacağına inandığını söyledi.

Başbakan Erdoğan'a, ailesine ve Türk milletine başsağlığı dileyen Arınç, "Bir süreden beri sayın bakanımızın gözetiminde olmak üzere Tenzile Erdoğan Hanımefendi'nin bir hastalığı vardı, bir ameliyat geçirmişti. Ama o günden bu yana sağlık haberlerini alıyor ve mutlu oluyorduk. Ama ecel mukadder, bu sabah saatlerinde uçaktan inerken öğrendik. Yarın öğle namazına müteakip Fatih Camii'nden cenazenin kaldırılacağını öğrendik. Kısmet olursa sayın bakanımızla birlikte katılacağız. Biz inanan insanlarız. ölüm hepimiz için mukadder. İnanıyoruz ki dünyada hayırlı amellerle, yetiştirdikleri güzel evlatlarla vatan ve millete yaptıkları faydalı çalışmalarla Tenzile annemize Cenab-ı Hak rahmet edecek ve ona inşallah cennette güzel bir yer ayırmış olacaktır. Allah cennetine koysun. Sayın Başbakanımızın ve milletimizin bütün annelerimize olduğu gibi rahmet, sağlık ve afiyet dileklerimi sunuyorum. Allah sabırlar versin." dedi.

Ziyaret sonunda Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Bakan Arınç'a Erzurum'u anlatan porselen tabak ile Oltu Taşı tespih hediye etti.

BAKAN EKER HASTANEDE

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, taziye ziyareti için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiği hastaneye geldi. Bakan Eker'in ziyareti sürüyor.

DİNÇER: BAŞBAKAN'IN ANNESİ, BİZİM DE ANNEMİZDİ

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatına ilişkin, ''Sayın Başbakanın annesi bizim de annemizdi. Onun kaybı bizim için büyük boşluk oluşturacak'' dedi.

Bazı etkinliklere katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Dinçer, belediye ziyareti sırasında basın mensuplarının Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiğini bildirmesi üzerine, Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet diledi. Ömer Dinçer, ''Sayın Başbakanımıza, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Sayın Başbakanın annesi bizim de annemizdi. Onun kaybı bizim için büyük boşluk oluşturacak'' dedi.

BAKAN YILDIRIM'DAN BAŞSAĞLIĞI

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Bakan Yıldırım, İzmir'de KİTVAK Hasta ve Yakınları Konukevi'nin açılış törenine katıldı. Basın mensuplarının Tenzile Erdoğan'ın vefatına ilişkin sorusu üzerine, vefat haberinin ardından Başbakan Erdoğan ile görüştüğünü söyledi.

Yıldırım, ''Öncelikle sayın Başbakanımıza, ailesine, yakınların baş sağlığı diliyorum. Hafta başında bir ameliyat geçirmişti, ondan sonra tedavi devam ediyordu, iyileşme sürecindeydi, ama bu sabaha saat 09.15 itibarıyla vefat etmiş bulunuyor. Başbakanımızı aradım. Yarın öğlen Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazına katılacağım'' dedi.

Binali Yıldırım, İzmir'deki programının bir bölümünü iptal edebileceğini de sözlerine ekledi.

TÜRKER'DEN TAZİYE MESAJI

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı telgrafı gönderdi.

Türker, Başbakan Erdoğan'a gönderdiği başsağlığı telgrafında üzüntülerini dile getirdi.

Türker mesajında, ''Annenizin vefatından büyük üzüntü duydum. Size, ailenize, yakınlarınıza başsağlığı ve sabır, merhumeye Allah'tan rahmet diliyorum'' dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN ERDOĞAN'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Beşiktaş Kulübü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, ''Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Erdoğan Ailesine başsağlığı dileriz'' ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, ''Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören annesi Sayın Tenzile Erdoğan'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Başbakanımıza, değerli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

BURSASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI

Bursaspor kulübü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesine konulan mesajda, İstanbul Kadıköy'de bir hastanede bir süredir tedavi altında bulunan Tenzile Erdoğan'ın bu sabah hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

Açıklamada, ''Merhum Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine başsağlığı dileriz'' denildi.

TOBB BAŞKANI'INDAN TAZİYE MESAJI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Hisarcıklıoğlu Başbakan Erdoğan ve ailesine de başsağlığı ve sabır dileklerini sundu. Hisarcıklıoğlu başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan hanımefendinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Sayın Başbakanımızın acısını derinden paylaşıyoruz. Türk iş dünyası adına, Merhume Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin.''

BABACAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı ve sabırlar diledi.

THY'ye ait uçakla Ankara'dan İstanbul'a gelen Babacan, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere Tenzile Erdoğan'ın vefatı dolayısıyla yaptığı açıklamada, ''Sabah saatlerinde sayın Başbakanın annesinin vefatını üzüntüyle öğrendik. Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun'' dedi.

Aynı uçakla gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da ''Milletimizin başı sağ olsun'' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Erdoğan Annesine Bu Şiiri Okumuştu - VİDEO 

Başbakan'ın Annesi ile Son Görüntüsü - VİDEO

Başbakan Erdoğan Böyle Görüntülendi - VİDEO 

Annesiyle İlgili Şu Pankartı İstemişti

Annesinin Karşısında Eriyen Adamdı!

Rize İstanbul'a Akıyor!

Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü