Esila Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Esila Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak
Ankara’da kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve 5,5 yıllık bekleyişin ardından dün kalp nakli olan Esila Tüfekçi (16), bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Esila, yarın Rize'de Sahil Camiinden son yolculuğuna uğurlanacak.

5,5 yıldır organ bağışı bekleyen ve dün Adana'dan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait ambulans uçakla Ankara Üniversitesi Cebeci Çocuk Hastanesi’ne getirilen kalbin yaklaşık 9,5 saat süremn ameliyatla nakledildiği Esila Tüfekçi, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Esila için yarın (30 Nisan Salı günü) Öğle Namazını müteakip Rize Merkez Sahil Camiinde cenaze namazı kılınacak. Namazın ardından ise Esila, Derepazarı ilçesi Erikliman Mahallesinde defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum