Fatih Erbakan, Rize'de Milli Selamet Partisi Kimlik Kartı Gördü

Fatih Erbakan, Rize'de Milli Selamet Partisi Kimlik Kartı Gördü
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, merhum babasının kurucusu olduğu Milli Selamet Partisi’ne (MSP) ait bir sandık müşahidi kimlik kartını ilk kez Rize’de gördü.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart seçimleri kapsamında Rize'de programlara katıldı. Programın ikinci gününde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Erbakan'a bir vatandaş tarafından Milli Selamet Partisi'ne (MSP) ait sandık müşahitleri için düzenlenmiş bir kimlik kartı gösterildi.

Kartı inceleyen Erbakan duygulu anlar yaşadı ve şunları söyledi: "Milli Selamet'in kimlik kartı. Yani Refah Partisi'ninkini görmüştük ama Milli Selamet Partisi'ninkini ilk defa görüyorum. Sağlık karnesi gibi hakikaten."

Erbakan, Milli Selamet Partisi kimlik kartının müzelik olduğunu da belirtti.

Milli Selamet Partisi Hakkında

Milli Selamet Partisi, Milli Görüş Hareketi'nin ikinci partisi olarak 1972 ile 1981 yılları arasında siyaset arenasında yer aldı. 12 Eylül 1980 darbesi sonrası kapatılan Milli Selamet Partisi'nin yerine 1983 yılında Refah Partisi kuruldu.

yeniden-refah-partisi-genel-baskani-fatih-erbakan-rizede-milli-selamet-partisi-kimlik-karti-gordu-1.jpg

yeniden-refah-partisi-genel-baskani-fatih-erbakan-rizede-milli-selamet-partisi-kimlik-karti-gordu-3.jpg

yeniden-refah-partisi-genel-baskani-fatih-erbakan-rizede-milli-selamet-partisi-kimlik-karti-gordu-5.jpg

yeniden-refah-partisi-genel-baskani-fatih-erbakan-rizede-milli-selamet-partisi-kimlik-karti-gordu-6.jpg

yeniden-refah-partisi-genel-baskani-fatih-erbakan-rizede-milli-selamet-partisi-kimlik-karti-gordu-8.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum