Ferahtepe ve Sahil Yurdu Yararına Kermes

Ferahtepe ve Sahil Yurdu Yararına Kermes
Çayeli’nde faaliyet gösteren Ferahtepe Yüksek Öğrenim Yurdu ve Sahil Orta Öğretim Öğrenci yurtlarında barınan 250 öğrencinin giderlerine kullanılmak üzere bir kermes düzenlendi.

Çayeli’nde faaliyet gösteren Ferahtepe Yüksek Öğrenim Yurdu ve Sahil Orta Öğretim Öğrenci yurtlarında barınan 250 öğrencinin giderlerine kullanılmak üzere Çayeli Muhtarlar Derneği Sosyal Tesislerinde bir kermes düzenlendi. Her ayrıntın düşünüldüğü kermeste halkın ilgisi yoğun oldu.

0000.20130416223808.jpg

Hayır, Çarşısının açılışında bir konuşma yapan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır şunları söyledi; “Çayeli Belediyesi olarak  yapmış olduğumuz bu güzel tesis, muhtarlar derneği olarak devam ediyor. Ama birçok sosyal aktivitenin merkezi durumunda burayı yapan ve idare eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birçok güzel hizmetler yapılıyor. Bundan da onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Kermes nedir? Hizmet için bir bahanedir. Allah’a ulaşma yollarından bir tanesidir. Allah’ın rızasını kazanmasının bir sebebidir diye düşünüyorum”
gg.20130416223858.jpg
 
Çayeli Müftüsü Abdullah Yılmaz’ın dualarıyla açılan kermeste konuklar yapılan ürünleri gezerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.