Fırtına'da Fırtına Bitmiyor

Fırtına'da Fırtına Bitmiyor
CHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Buçan, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'in 5 adet değil 2 adet izin belgesi olduğunu açıkladı.

Ardeşen Belediyesi’nin Fırtına Deresi’nden malzeme alımında bölgede fırtına dinmek bilmiyor. Suların bir türlü durulmadığı Ardeşen’de Ardeşen Belediyesi’nin izinsiz olarak Fırtına Deresi’nden malzeme alımını sürdürdüğünü ifade eden CHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Buçan, Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in yalan söylediğini ve izin belge sayısının 5 değil, 2 olduğunu söyledi.

CHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Buçan, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in izin sayısı açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını ve Gültekin’in görev süresi içerisinde Fırtına Deresi’nde malzeme almayla ilgili izin âdetinin 2 olduğunu açıkladı.

mustafa-bucan-chp-ardesen-il-genel-meclis-uyesi.jpg

Buçan, yaptığı açıklamada “Sayın Başkan bizi suçluyor. Halk Günü etkinliğinde bizim izinsiz kanunsuz malzeme alıyorsunuz söylemine ‘5 kere izin aldım’ demişti. Gültekin’in bu açıklamaları da yalan. Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, görev süresinde Fırtına Deresi’nde malzeme almak için aldığı izin sayısı 5 değil 2’dir. Bu tarihler de 27 Mayıs 2014 ve 28 Ekim 2014’dür. Vatandaşı ve Ardeşen halkını yanlış bilgilendiren ve bizi suçlayarak topluma hizmeti engelliyormuşuz gibi yansıtan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in açıklamalarının takdirini halkıma bırakıyorum.” ifadelerini kullandı.

firtina’da-sular-durulmuyor-1.jpg

Kendilerini Ardeşen’e yapılacak hizmeti engellemekle suçlayan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’e zamanında malzeme alımı için engel olmadıklarını ve malzeme alımına olur verdiklerini belirten CHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Buçan “Sayın Başkan en son malzeme alımıyla ilgili izni 20 Şubat Cuma günü sona ermesine rağmen hala Fırtına Deresi’nde malzeme alımına devam etti. Bunu da Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ve Ardeşen İlçe Özel İdare Müdürü Yunus Efendioğlu’nun olurlarıyla yaptı. Tüm bu yapılanlarla ilgili yorum ve takdirleri hemşerilerime bırakıyorum.” diye konuştu.

firtina’da-sular-durulmuyor-2.jpg