Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
Yayınlanma:
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya yaptığı antrenmanla tamamladı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya yaptığı antrenmanla tamamladı.
Metin Oktay Tesisleri'nde dinamik ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.
Galatasaray Spor Kulübü 33. Başkanı Adnan Polat, 11 senelik bir ara sonrası Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ziyaret ederek Başkan Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk ve Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan ile birlikte antrenmanı seyretti.
Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında 16 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Nef Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk edecek.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Spor