Genç Hukukçular Vali Çiftçi İle Buluştu
Yayınlanma:
Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan İdeal Hukuk Kulübü Erzurum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti.
Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan İdeal Hukuk Kulübü Erzurum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti.
Aynı zamanda kendisi de hukuk fakültesi öğrencisi olan ve halen hukuk öğrenimine devam eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerine ile görüştü. Vali Çiftçi, gerek kaymakamlık gerek bakanlıktaki görevleriyle ilgili tecrübelerini hukuk fakültesi öğrencileriyle paylaştı. Görüşmede öğrenciler kulüpleri ile ilgili Vali Çiftçi'yi bilgilendirerek, yapmayı düşündükleri kariyer günleri, sosyal sorumluluk projeleri ve mesleki seminerlere katılma ve destek verme sözü aldılar.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Türkiye