Gençler Yurtlarda Kalan Yemekleri İhtiyaç Sahiplerine Taşıyor

Gençler Yurtlarda Kalan Yemekleri İhtiyaç Sahiplerine Taşıyor
DÜZCE – Gençlik Spor Bakanlığı Düzce yurtlarında ki gönüllü gençler Komşum Projesiyle kalan yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

DÜZCE(İHA) – Gençlik Spor Bakanlığı Düzce yurtlarında ki gönüllü gençler Komşum Projesiyle kalan yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Düzce Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilerin konakladığı yurtlarda çıkan yemeklerde arda kalanlar israf olmuyor. Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Komşum projesiyle gönüllü gençler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı desteğiyle yemekleri ihtiyaç sahibi ailelere akşam yemeği olarak ulaştırarak yardım etmenin güzelliğini yakından yaşıyorlar.

Gençler Yurtlarda Kalan Yemekleri İhtiyaç Sahiplerine Taşıyor

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.