Görevden Alınan Fabrika Müdürleri

Görevden Alınan Fabrika Müdürleri
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, görevden alınan fabrika müdürlerini ve atanan yeni müdürleri açıkladı. İşte görevden alınan fabrika müdürleri ile yerlerine yapılan atamalar:

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, bu akşam Rize'de görev yapan bazı yerel ve ulusal basının temsilcileriyle buluştu. Rize Ziraat Çay Bahçesinde gerçekleşen toplantıda Genel Müdür Sütlüoğlu, birçok konuda soruları cevaplandırırken bazı açıklamalarda bulundu. O açıklamalardan bir tanesi de görevden alınan fabrika müdürleriydi. Sütlüoğlu, Çaykur’un kalite politikası ve işleyişini engelleyen çalışanların canının yanacağını belirterek, “Ben tüm fabrika müdürlerini toplayarak işleyişimize mani olacak tüm idarecilerin canını yakacağımı söylemiştim. Bin 300 eksper ile bir araya gelerek kalite politikamıza zarar verecek her çalışanın canını yakacağımı söylemiştim. Bu nedenle sıkıntı yaşadığımız bir çok fabrika müdürünün görev yerlerini değiştirdik” dedi ve yeni atanan fabrika müdürlerini şu şekilde açıkladı:

1.20120520221949.jpg

İşte görevden alınan fabrika müdürleri ve atanan yeni isimler:

Kalecik Fabrikasına Başuzman Atahan Birben,

Kirazlık Fabrikasına Başuzman Yusuf Ziya Demir,

Pazar Fabrikasına Başuzman Cengiz İlbay,

Ortapazar'a MEB'e devredildiğinden kapatılan Güneysu Fabrika Müdürü İlyas Göz

Derepazarı'na Ortapazar Fabrika Müdürü Süleyman Yağcı atanırken,

Artvin Kemalpaşa'ya ise vekaleten Cafer Kekeli atandı.

Ayrıca Ulucami Fabrika Müdürü'nün kendi isteğiyle görevden ayrılmasıyla Ulucami Fabrika Müdürlüğü'ne Kalecik Fabrika Müdür Muavini Necmi Cebeci atandı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Fabrika Müdürleri Görevden Alındı