Gündoğdu Esnaf Odası Genel Kurulu, Yarın Yapılacak

Gündoğdu Esnaf Odası Genel Kurulu, Yarın Yapılacak
Rize'de, Gündoğdu Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni dönem yönetimini belirlemek üzere yarın Genel Kurul’a gidiyor. Oda Başkanı Cemalettin Sak, tüm üyeleri genel kurula katılmaya davet etti.

Rize’nin Gündoğdu mevkiindeki esnafların temsilcisi olan Gündoğdu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Oda Başkanı Cemalettin Sak, 31 Ocak 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurul için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Esnafın sorunlarının konuşulacağı ve gelecek dönemin yol haritasının çizileceği genel kurul, saat: 13.30'da Gündoğdu’da 100. Yıl Ortaokulu Konferans Salonunda (Araç Muayene İstasyonu Karşısı) gerçekleştirilecek.

Başkan Sak’tan Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Genel kurul öncesi bir açıklama yapan Başkan Cemalettin Sak, katılımın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: "Gündoğdu Esnaf Odası Genel Kurulu'nda siz değerli esnaflarımızı ve dostlarımızı aramızda görmek bizlere onur verecektir. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğimiz bu kongremizin tüm esnaf camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum