Güneysu'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşku ile Kutlandı

Güneysu'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşku ile Kutlandı
Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Güneysu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 2023-2024 eğitim öğretim yılında açılan çeşitli kursların yıl sonu karma sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Kaymakam Muhammed İkbal Yelek, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ın eşi Zeyneb Baydaş, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, kurum amir ve müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerin sergilendiği stantları gezerek kursiyer ve öğreticilerden sergilenen ürünler hakkında bilgi alan Kaymakam Muhammed İkbal Yelek, serginin düzenlenmesinde emeği geçen kursiyerleri tebrik ederek başarılar diledi.

En yaşlı ve en genç kursiyerlere sertifika töreni düzenlendi. Güneysu Halk Eğitimi Merkezi'nin en yaşlı ve en genç kursiyerlerinin onurlandırıldığı sertifika töreninin ardından, kursiyerlerin hazırladığı folklor gösterisi izleyicileri büyüledi.

guneysu-halk-egitimi-merkezi-2023-2024-egitim-ogretim-yilinin-sona-ermesini-ve-hayat-boyu-ogrenme-haftasini-kutlamak-icin-muhtesem-bir-karma-sergiye-ev-sahipligi-yapti.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum