Hastanede Yürüyen Merdivenlerde Düşen 2 Kadın Yaralandı

Hastanede Yürüyen Merdivenlerde Düşen 2 Kadın Yaralandı
Olay, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Polikliniğinde meydana geldi.

Samsun'da hastanenin yürüyen merdivenlerinde düşen 2 kadın yaralandı.

Olay, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Polikliniğinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yürüyen merdivenlerinden inerken düşen Ş.K. (69) ile N.S. (40) adlı kadınlar yaralandı. Yaralılar, hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı.

Yürüyen merdivenlerin iniş ve binişlerinde "Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız lütfen asansörü kullanınız", "Yürüyen merdivenlerde çocuklarınızın elinden tutunuz", "Yürüyen merdivenleri bebek arabası ile kullanmayınız", "Dikkat engelli, çocuk ve yaşlı hastalarımız lütfen asansörleri kullanınız" yazılı uyarılar dikkat çekti.

Hastanede Yürüyen Merdivenlerde Düşen 2 Kadın Yaralandı

Hastanede Yürüyen Merdivenlerde Düşen 2 Kadın Yaralandı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.