Hisarcık’ta 23 Nisan Anasınıfları Arası Resim Yarışması

Hisarcık’ta 23 Nisan Anasınıfları Arası Resim Yarışması
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen anasınıfları arası resim yarışmasında ilk üç dereceyi 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi anasınıfı öğrencileri elde...

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen anasınıfları arası resim yarışmasında ilk üç dereceyi 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi anasınıfı öğrencileri elde etti.

İlçe genelinde düzenlenen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" konulu anasınıfları arası resim yarışmasında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi anasınıfı öğrencilerinden Ahsen Balcı birinci, Emine Arıgümüş ikinci ve Zümra Balcı üçüncü oldu.

Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında verilecek.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.