İkizdere İlçe Nüfus Müdürü Öksüz Ölümden Döndü!

İkizdere İlçe Nüfus Müdürü Öksüz Ölümden Döndü!
İkizdere İlçe Nüfus Müdürü Mahmut Öksüz yönetimindeki otomobil karayolunda biriken su akıntısına kapıldıktan sonra viyadükten düştü. Ölümden dönen Öksüz mucize eseri kazayı boyun çatlağı ile atlattı.

Rize’de Karadeniz Sahil Yolunda biriken ve su göleti haline gelen yağmur suları yeni bir kazaya daha neden oldu. Daha önce ölümlü ve yaralanmalı birçok kazaya neden olan su birikintileri bu kez İkizdere İlçe Nüfus Müdürü Mahmut Öksüz’ün kaza yapmasına ve ölümden dönmesine neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Derepazarı’nda katıldığı bir düğünden dönen Öksüz, otomobiliyle liman mevkine geldiğinde yoldaki su birikintisiyle birlikte aracın savrulmaya başlamasıyla direksiyon hakimiyetini kaybetti. Uzun bir süre otomobilin hakimiyetini kontrol etmeye çalışan Öksüz, aracın hakimiyetini sağlayamayınca terminale yakın bir bölgede viyadükten altına düştü.

Kazayı hafif yaralı bir şekilde atlatan ve Rize Devlet Hastanesine kaldırılan Öksüz’ün sağlık durumunun iyi olduğu ve kontrol amaçlı geceyi hastanede geçireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.