İleri: "Rize demek, her şartta ve her durumda bu millet için bu memleket için ne gerekiyorsa yapmak demek"

İleri: "Rize demek, her şartta ve her durumda bu millet için bu memleket için ne gerekiyorsa yapmak demek"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, memleketi Rize'de, "Bizler biliyoruz ki bu millet, misyonu olan bir millettir. Bu millet, istikameti olan bir millettir. O istikametin adı da Türkiye Yüzyılı'dır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, yerel seçim öncesi memleketi Rize'de partisince 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Rize'nin mücadele etmek, çalışmak anlamına geldiğini söyledi.

"Rize demek, her şartta ve her durumda bu millet için bu memleket için ne gerekiyorsa yapmak demek." ifadesini kullanan İleri, "Allah'a şükür liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde onun kadroları olarak inşallah sizlere yakışır bir şekilde, sizlere layık olacak bir şekilde bu memleket için bu millet için varımızla yoğumuzla çalışacağız ve çalışıyoruz." dedi.

Ömer İleri, konuşmasını şöyle tamamladı: "Şu önümüzdeki dönem inşallah hep beraber Rize'mizle Samsun'umuzla Trabzon'umuzla memleketimizin batısıyla doğusuyla kuzeyiyle güneyiyle Türkiye Yüzyılı için hazırlanıyoruz. Türkiye Yüzyılı için ilerliyoruz. Türkiye Yüzyılı'na koşuyoruz. Yeri geliyor milli elektrikli aracımızı çıkartıyoruz, yeri geliyor milli muharip uçağımızı üretiyoruz, yeri geliyor uzaya uydu fırlatıyoruz, yeri geliyor Gabar'dan petrol çıkartıyoruz, yeri geliyor Karadeniz'den gaz çıkartıyoruz. Bizler biliyoruz ki bu millet, misyonu olan bir millettir. Bu millet, istikameti olan bir millettir. O istikametin adı da Türkiye Yüzyılı'dır. Türkiye Yüzyılı'nın doğacağı şehirlerden biri de pek tabii Rize'dir."

Kaynak:Anadolu Ajansi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum