İlim Yayma Cemiyetinden Vali Çakır'a Ziyaret

İlim Yayma Cemiyetinden Vali Çakır'a Ziyaret
İlim Yayma Cemiyeti Rize Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Yavaşi ve beraberindeki heyet Rize Valisi Nurullah Çakır’a makamında ziyarette bulundu.

İlim Yayma Cemiyeti Rize Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Yavaşi ve beraberinde Alaattin Serdar, Mehmet Nuri Gezmiş, Harun Merdoğlu, Savaş Tabak, Yılmaz Topcan ve Reşat Başkan’dan oluşan Yönetim Kurulu üyeleri Rize Valisi Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Yönetim Kuruluna yeni seçilen Başkan Yavaşi ve üyeler, önümüzdeki süreçte cemiyet olarak Rize’de yapmayı planladıkları projeler hakkında Vali Çakır’a bilgi verdi.

ilim-yayma-cemiyeti-rize-subesi-yonetiminden-rize-valisi-nurullah-cakira-ziyaret-1.jpg

Yarım asrı tamamlayan, bir asra doğru giden bu köklü müessesenin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin gelişim paralelliği içerisinde kendini büyütme çabasını memnuniyetle karşıladığını ifade eden Vali Çakır, “Yeni yurt binası yapılıncaya kadar öğrencilerimizin barınma problemlerinin giderilmesi için yurt kiralama yönünde verilen mücadeleyi anlamlı buluyorum. Rize halkının cemiyetimizi bu konuda yalnız bırakmayacağına inanıyorum.  Toplumun çok farklı kesimlerinde oluşan yönetim kurulu ve üyelerinin gönüllülüğü sayesinde güzel projelerin ortaya konulacağını düşünüyorum” dedi.

Vali Çakır, ayrıca İlim Yayma Cemiyeti Rize Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yavaşi ve yönetim kurulu üyelerine, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında "başarılar" diledi.