İ̇nşattan Düşen İşçi Yaralandı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Çorum'da, yapımı devam eden yeni belediye binasında yüksekten düşen işçi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Akşemsettin Cami karşısında bulunan yeni belediye binasında sıva yapan işçi, merdivenden düşmesi sonucu yaralandı. Diğer çalışan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı işçi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
'Şantiye şefi tepki gösterdi'
Bu arada, yapımı devam eden binanın şantiye şefi olay yerinden görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterirken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Karadeniz