Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım Yeniden Belediye Başkan Adayı Olacak

Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım Yeniden Belediye Başkan Adayı Olacak
Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, yeniden Belediye Başkan Adayı olacağını açıkladı. Yıldırım'ın bu açıklaması ile birlikte AK Parti'den istifası da gerçekleşecek.

Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, AK Parti’den yeniden aday gösterilmemesi üzerine ilçe halkının ‘başka partiden aday ol’ baskısına dayanamayarak yeniden belediye başkan adayı olacağını kaydetti.

AK Parti’den istifa edecek olan Belediye Başkanı Yıldırım’ın hangi partiden aday olacağı yarın belli olacak.

Belediye Başkanı Yıldırım, 2014 seçimleri öncesinde AK Parti'dne ada yadayı olmuş temayül yoklamasında birinci gelmesine rağmen aday gösterilmeyince ilçe halkının başka partiden aday ol ısrarını kıramamış ve Saadet Partisi'nden Belediye Başkanı seçilmişti. 2019 seçimleri öncesinde ise AK Parti'ye geçen Başkan Yıldırım, 2. kez belediye başkanı seçildi. 31 Mart 2024 seçimleri öncesinde ise AK Parti Belediye Başkanı Kenan Yıldırım'ı yeniden aday göstermeyince ilçe halkı yeniden Başkan Yıldırım'a sahip çıkarak başka bir partiden aday olması için yoğun bir şekilde baskı uyguladı. 3-4 gündür sren bu baskıların ardından Başkan Yıldırım, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kalkandere Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Kaynak:2mart.com.tr

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum