Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım'dan Hacere Teyzeye 101. Yaş Günü Kutlaması

Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım'dan Hacere Teyzeye 101. Yaş Günü Kutlaması
Rize’nin Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, ilçenin saygıdeğer büyüklerinden Hacere Yılmaz'ın 101. yaş gününü sürpriz bir kutlamayla onurlandırdı.

Kalkandere Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Kenan Yıldırım, ilçenin asırlık çınarlarından Hacere Yılmaz'a unutulmaz bir doğum günü sürprizi hazırladı. 101. yaş gününe giren Yılmaz Teyze'nin mutluluğu gözlerinden okunurken, Başkan Yıldırım da bu özel günde teyzenin yanında olmaktan büyük bir keyif aldı.

Belediye Başkanı Yıldırım, "Kalkandere çınarının gölgesinde, Hacere Yılmaz Teyzemizin 101. yaş gününü kutladık. Yaşlılık ne güzel şey, hele bir de Yılmaz Teyze gibi bilge bir kalbe sahipsen. Dualarını aldık, aile bağlarımızı kuvvetlendirdik. Hacere Yılmaz Teyzemizin sağlık, sevgi ve huzur dolu öğütleriyle, hepimize ışık tutan bu özel gün için minnettarız. Sağlık ve mutluluk dolu daha nice yıllara!" dedi.

Hacere Yılmaz Teyze'nin 101. yaş günü kutlaması, samimi ve duygusal bir atmosferde gerçekleşti. Kutlamada Hacere Yılmaz'a pasta kesildi ve birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Kutlamada Hacere Yılmaz'ın yakınları da hazır bulundu. Yılmaz, kendisini ziyarete gelenlere teşekkür ederek, "Allah sizlerden de razı olsun. Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadınız" diye konuştu. Yılmaz, Başkan Yıldırım ve aile fertlerine göstermiş oldukları ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.