Kalkandere'de Başkan Yıldırım'a Destek !

Kalkandere'de Başkan Yıldırım'a Destek !
Kalkandere'de bir grup vatandaş 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde ilçeden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Kenan Yıldırım'a destek verdi.

Başkan Yıldırım'a destek sağlayan ilçe sakinleri, Ak Parti İlçe başkanı ve parti yönetimine tepki gösterirken, partiye karşı olmadıklarını ancak çalışmaları ile takdir toplayan Başkan Yıldırım'ın yeniden aday olmasını istedi.

Öte yandan 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Aday Adayı olan ve temayül yoklamasından birinci çıkan Yıldırım, aday gösterilmemiş ilçe halkının ısrarını kıramayıp Saadet Partisinden aday olmuş ve belediye başkanlığı seçimini kazanmıştı. 5 yıl Saadet Partili Belediye Başkanı olarak görev yapan Yıldırım, 2019 seçimleri öncesinde AK Parti’ye geçerek 2019 seçimlerinde AK Parti’den bu kez belediye başkanı seçilmişti.

Yıldırım, 2024 seçimleri öncesinde ise 10 Şubat tarihinde açıklanan aday tanıtımı ile Ak Parti’den aday gösterilmemiş, yerine Mehmet Yılmaz Kalkandere Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum