Kayserispor, Ümit Öztürk İle Kaybetmiyor

Kayserispor, Ümit Öztürk İle Kaybetmiyor
Denizli Bölgesi Süper Lig hakemi Ümit Öztürk, bu sezon 2 Kayserispor maçı yönetti.

Denizli Bölgesi Süper Lig hakemi Ümit Öztürk, bu sezon 2 Kayserispor maçı yönetti. Sarı kırmızılılar, iki maçta da galip gelen taraf oldu.

Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Pendikspor - Kayserispor maçının orta hakemi olarak atanan Ümit Öztürk, bu sezon üçüncü kez sarı kırmızılı takımın maçında düdük çalacak. Denizli Bölgesi Süper Lig Hakemi, bu sezon Kayserispor'un sahasında 2-0 kazandığı Gaziantep Futbol Kulübü maçını ve deplasmanda 1-0 kazandığı Trabzonspor maçını yönetmişti.

Ümit Öztürk, bugüne kadar Kayserispor'un 21 maçına çıktı. Sarı kırmızılılar bu maçların 7'sinde galip gelirken 2 sinde berabere kalırken 12 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Kayserispor, Ümit Öztürk İle Kaybetmiyor

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.