Kur'an Eğitim Merkezleri Tanıtım Programı Konya'da Gerçekleştirildi

Kur'an Eğitim Merkezleri Tanıtım Programı Konya'da Gerçekleştirildi
Geleceğin hafızlarını ve din eğitimcilerini yetiştirmeyi hedefleyen Kur'an Eğitim Merkezleri'nin tanıtım programı Konya'da gerçekleştirildi.

Selçuklu İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen program, 2024-2025 eğitim yılında yetenek sınavıyla öğrenci alımına başlayan Rize, Ankara, İstanbul (Pendik) ve Bursa Kur'an Eğitim Merkezleri'nin yanı sıra, 2025-2026 eğitim yılında açılması planlanan Adana, Sivas, Van, Gaziantep, Konya ve Mardin Kur'an Eğitim Merkezlerinin tanıtımını amaçladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinliğe, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Konya İl Müftü Yardımcısı Dr. Betül Şimşek Öztürk ve Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı da iştirak etti. Programda şube müdürleri, kurs öğreticileri ve öğrenciler de hazır bulundu.

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, yaptığı konuşmada 2025-2026 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçecek olan Kur'an Eğitim Merkezleri hakkında detaylı bilgi verdi. Müftü Çakmakçı, bu merkezlerin vizyonunu, hedeflerini ve İslam ümmetinin geleceğine sağlayacağı katkıları katılımcılarla paylaştı.

Program, yapılan hediye takdimleri ve katılımcılara yönelik teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi.

kuran-egitim-merkezleri-tanitim-programi-konyada-gerceklestirildi-4.jpg

kuran-egitim-merkezleri-tanitim-programi-konyada-gerceklestirildi-1.jpg

kuran-egitim-merkezleri-tanitim-programi-konyada-gerceklestirildi-3.jpg

kuran-egitim-merkezleri-tanitim-programi-konyada-gerceklestirildi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum