"Kütahya İçin Doğrusu" Filmi Beğenildi
Yayınlanma:
AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nun proje tanıtım toplantısında ilk kez gösterilen "Kütahya için doğrusu" filmi büyük beğeni topladı.
AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nun proje tanıtım toplantısında ilk kez gösterilen "Kütahya için doğrusu" filmi büyük beğeni topladı.
Filmde kütahya'da yaşayan gerçek kişilerin samimi ifadelerine yer verildi. Film gösterildikten sonra hikayesini anlatan sunucu, " Bu filmde gördüğünüz insanlar paralı oyuncu değil, sizlerin komşusu, gittiğiniz eczane, mahallenizdeki esnaf yani şehrin kendisi, burada bir hikaye yok, senaryo yok, gerçeğin ta kendisi var. Kütahya kararını vermiş" dedi.
Ayrıca filmde şehrin en önemli şahıslarından UNESCO yaşayan insan hazinesi Mehmet Gürsoy'un da yer alması izleyenlerin dikkatini çekti.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye