Meteoroloji'den 5 ile sel uyarısı!

Meteoroloji'den 5 ile sel uyarısı!
Rize, Trabzon, Sivas, Erzincan ve Gümüşhane'de bugün (15 Haziran 2024 Cumartesi) sel ve su baskını riski!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün gece saatlerine kadar Rize, Trabzon, Sivas, Erzincan ve Gümüşhane illeri için yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Bu bölgelerde sel ve su baskını riski yüksek olduğundan, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji'nin duyurusunda “Meteoroloji radarından alınan bilgiler ve yapılan son değerlendirmelere göre bugün gece saatlerine kadar Trabzon, Rize ve Gümüşhane çevreleri ile Sivas'ın doğusu ve Erzincan'ın batı kesimlerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.