Motosiklet Sürücüsü, Kadın Yayaya Çarpıp Kaçtı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Samsun'da yolun karşısına geçmekte olan kadın, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Motosiklet sürücüsü ise kaza sonrası kaçtı.
Kaza, İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya ve araç trafiğine açık olan caddede yolun karşısına geçmeye çalışan Hanife K.'ye plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kadın yaralandı.
Çevredeki vatandaşlar yerde yatan Hanife K.'yi görünce ambulansı çağırdı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kadın tedavi altına alındı. Kadına çarpan motosiklet sürücüsü ise kayıplara karıştı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Karadeniz