Nijerli Öğretmen Trabzon’a Gelin Geldi

Nijerli Öğretmen Trabzon’a Gelin Geldi
Trabzon'dan çalışmak için Nijer'e giden Hüseyin Yakupçebi, Öğretmen Rukiya Hassane Hamani ile tanıştı. Bir süre sonra evlenmeye karar veren çift, Trabzon'da horon ve kolbastı eşliğinde dünyaevine girdi.

Trabzon'un Araklı ilçesinde yaşayan Makine Operatörü Hüseyin Yakupçebi (34), çalışmak için Nijer'e gitti. Öğretmen Rukiya Hassane Hamani (26) ile tanışan Yakupçebi, bir süre sonra genç kızla evlenmeye karar verdi. Nijerli genç kız ve ailesi, düğün için Trabzon'un Araklı ilçesine geldi. Çift, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi tarafından kıyılan nikahın ardından Türk geleneklerine göre yapılan düğünle dünyaevine girdi. Düğünde Nijerli gelin ve ailesi kolbastı ve horon oynarken, davetliler düğünde çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nijerli Öğretmen Trabzon’a Gelin Geldi

Nijerli Öğretmen Trabzon’a Gelin Geldi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.