Önündeki Araca Çarpmamak İçin Fren Yapan Minibüs Yan Yattı: 1 Yaralı
Yayınlanma:
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde önündeki araca çarpmamak için fren yapan minibüs, yağış nedeniyle kontrolü kaybolunca savrularak yan yattı.
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde önündeki araca çarpmamak için fren yapan minibüs, yağış nedeniyle kontrolü kaybolunca savrularak yan yattı. Meydana gelen kazada minibüs sürücüsü yaralandı.
Kaza, İslahiye ilçesi Otogar kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Nurdağı yönünden Hatay istikametine giden Ahmet K. kontrolündeki minibüs, kırmızı ışığın yanması ile öndeki araçlara çarpmamak için firene bastı. Bu esnada yağış sebebiyle ıslanan yolda kayan minibüs, savrulduktan sonra yan yattı. Kazada, minibüs sürücüsü Ahmet K. yaralandı. Yaralı sürücü, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel